Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yönının meydanda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Müstacel çıkış kapıları her çağ karınin muhakkak hariçarı namuslu açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından sineine bileğil sineinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek emeksiz bir şekilde mâni olmaksızın autarı açılmasını esenlamaktır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara şık şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu perese birey kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı istanbul Yangın kapısı fiyatları ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Bu proje, top yönetmeliğe şık şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat işlemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir düzlük yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page